Najaarssymosium 2018

11 oktober 2018. Symposium Informatie gestuurd optreden in relatie tot C2-ondersteuning.
Na de lunch in het KEK gebouw van de Genm. Kootkazerne opende de VOV-voorzitter kol A. Straver het symposium met een welkomstwoord en het voorstellen van de dagvoorzitter maj F. Bruining. De eerste presentatie werd verzorgd door dhr. P. Tavenier van Scania, die een inkijkje gaf in de transportwereld door gebruikmaking van moderne middelen. Mevr. J. Baloo van KPN vervolgde zeer gevat en betrokken haar presentatie “Toekomstbestendige Cryptografie”. Hierna volgden vier workshops ingeleid door collega’s en verzorgd door MarkLogic, Network Innovations, Fujitsu en Secusmart. Na de pauze presenteerde dhr. E. de Jong van FOX-IT zijn bijdrage C2-ondersteuning in relatie tot Cyber Resiliance. Ltkol K. Arnold van het Defensie Cyber Commando nam de laatste presentatie voor zijn rekening. De Wisselwerking Cyber Warfare en C2-ondersteuning. De voorzitter sloot het symposium door alle sprekers op gepaste wijze te bedanken. De dagvoorzitter werd special bedankt voor zijn werkzaamheden en de voorbereiding. De Social met een hapje en een drankje sloot het geslaagde Symposium af.

B.d.-event op 29 november

Veel b.d.-ers van onze vereniging weten het, voorafgaand aan het regimentsdiner is er speciaal voor hen een interessante lezing. Dit jaar zelfs twee!
Let op: i.v.m. met de zaalgrootte is er plaats voor maximaal 50 personen. Meld u dus tijdig aan.

Het programma:

15:00 – 15:30 Inloop en welkom
15:30 – 16:15 Lezing over de Radiocontroledienst door dhr. Cor Moerman
Cor Moerman vertelt anekdotes over zijn werk bij de Radiocontroledienst. Een prachtig stukje geschiedenis, een tijdsbeeld over radiopiraterij en over handhaving door de politie in de jaren ’80 in het algemeen.
16:15 – 17:00 Lezing over het Agentschap Telecom door dhr. Ties Dammers
17:00 – 17:30 Borrel – Hollands assortiment, tapbier, frisdrank, wijn en een hapje
17:30 – 18:00 Mogelijkheid voor omkleden voor deelnemers aan het regimentsdiner

Locatie: Hotel Van der Valk
Landgoedlaan 26
7325AW Apeldoorn

Aanmelden bij uw secretaris, maj b.d. Hein Hillen