Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

144e verjaardag Verbindingsdienst

15 februari, 14:00 - 16:30

Op 18 februari 1874 vond, bij Koninklijk Besluit, de oprichting plaats van ‘Eene Afzonderlijke Afdeeling Veldtelegrafisten’ bij het Bataljon Mineurs en Sappeurs. Het Koninklijk Besluit No.2 geldt heden ten dage als het officiële begin van de Verbindingsdienst binnen de Koninklijke Landmacht.
Jaarlijks wordt door het Regiment Verbindingstroepen op deze, voor ons Wapen bijzondere dag, de Verjaardag Verbindingsdienst gevierd.

De regimentscommandant hecht eraan om bijzondere gelegenheden met elkaar te beleven. In dit kader hoopt hij dat velen in de gelegenheid zijn om op 15 februari onze 144ste verjaardag samen te kunnen vieren en in voorkomend geval getuige te zijn van de uitreiking van een regimentswaardering.
Juist in het jaar dat de oprichting van het C2Ostco centraal staat is het eens goed om oude contacten opnieuw aan te halen en herinneringen met elkaar te delen. Daarnaast streeft hij er naar om mensen te motiveren en stimuleren om zich te blijven inzetten voor het Regiment Verbindingstroepen. Deze dag is geslaagd als we met z’n allen kunnen terugkijken op een geslaagde ceremonie waarbij de banden binnen het regiment weer aangehaald zijn.

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
14:00 - 16:30

Locatie

Bernhardkazerne, Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 198
Amersfoort, 3818 LN Nederland
+ Google Maps