VOV Symposium 16 – 4 – 2019

Onder het motto:  “Junior leaders, beslissers van morgen”.

Na de ALV stond ‘s middags  het symposium op het programma. De dagvoorzitter lkol Paul Bogaard  leidde vakkundig het symposium, maar veel lof was er ook voor de jonge officieren die professioneel hun presentaties verzorgden. Verrassend was het gebruik van de app:  Mentimeter, waarbij een ieder direct op zijn mobiel kon meedoen en zien hoe gereageerd werd op verschillende vragen. Ook werd duidelijk hoe de verschillende leeftijdscategorieën reageerden op de vraagstelling. In de Intercom leest u vast meer over dit interessante onderwerp. Bgen b.d. Ent leidde tot slot de discussie en vatte het geheel samen. Tijdens de social was er voldoende tijd om over het symposium na te praten. Een geslaagde dag.


Een fotoverslag treft u hier aan.

Deze bijdrage was gepubliceerd in Nieuws.