Regiment 144 Jaar

15-2-2018
De dag, dat de 144e verjaardag van Regiment Verbindingstroepen met het Regimentsappel op het Veteranenplein gevierd werd, waren er voorafgaand bijeenkomsten georganiseerd voor de leden van de VVPRV en de vrienden HCV.
Na een gezamenlijke lunch namen zij deel aan het regimentsappel.
Tijdens dit appel werd, na de toespraak van de Regimentscommandant, het Convenant Vrijwilligersorkest ondertekend door onze wapenoudste de Brigade Generaal J.P.L. Duckers en Luitenant kolonel A.L. van Dijk. Waarmee een lange wens van het Vrijwillig Muziek- en Tamboerkorps van de Verbindingsdienst werd vervuld.
Tevens werd de tit. Sgt van de Kolk door de militair attaché van de Bondsrepubliek Duitsland in Nederland onderscheiden met het Ehrenkreuz in Silber voor zijn bijzondere werk in Afghanistan.
Na afloop was er nog een gezellige receptie.

Deze bijdrage was gepubliceerd in Foto's.