Bezoekersdag Purple NECtar 2017

De afdeling KIXS (Kennis, Innovatie, eXperimenten en Simulatie) van JIVC organiseert op woensdag 22 november 2017 de bezoekersdag van Purple NECtar 2017, het ICT Innovatieplatform van Defensie. In nauwe samenwerking met de operationele eindgebruikers creëren we op oefenterrein De Vlasakkers in Amersfoort een dynamische experimenteeromgeving waar defensieonderdelen, industrie en onderzoeksinstituten IT-innovaties en experimenten tonen, oplossingen delen en inspirerende ideeën opdoen. Dit jaar vindt ook de presentatie en prijsuitreiking van het Defensie Innovation Game plaats. Tevens wordt bekendgemaakt welke medewerker van Defensie dit jaar het beste idee van Purple Nectar heeft. De dag wordt afgesloten met de KIXS Lezingenavond.

 

Voor informatie, dagprogramma en aanmelding stuur een e-mail naar purplenectar@mindef.nl

 

Deze bijdrage was gepubliceerd in Nieuws.